S’informa que ja es pot sol·licitar el vot per correu per les eleccions municipal. Es podrà realitzar personalment a qualsevol Oficina de Correus o bé a la seva oficina virtual, fins el dia 18 de maig.

També s’informa que, a partir del dia 10 i fins el dia 17 d’abril es podrà consultar a les oficines de l’Ajuntament la inscripció al cens electoral.

Si es disposa de certificat electrònic, els electors podran fer la consulta través de: https://sede.ine.gob.es

Es podran presentar a l’Ajuntament, consolat o delegació provincial de l’oficina del cens electoral, les sol·licituds d’exclusió o inclusió en les còpies del Cens Electoral que es lliuren als responsables de les candidatures per realitzar els enviaments postals de propaganda electoral, fins el dia 17 d’abril.

Si es disposa de certificat electrònic, els electors podran fer la sol·licitud a l’adreça d’internet: https://sede.ine.gob.es/oposicionPartidos

Durant totel període electoral l’Oficina del Cens Electoral establirà un servei d’informació al públic. L’horari de consultes serà, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, els telèfons per a consultes són: 977 24 96 62 – 977 24 85 78 -901 101 900