Partit Polític: JUNTS PER CORBERA D’EBRE – COMPROMÍS MUNICIPAL (CM)
Membre de la Junta de Govern: Si
Membre de Comissions Especial de Comptes: No

Sóc Josep Tarragó Clua, fill de Corbera i orgullós de ser-ho. Vaig fer EGB a l’escola Dr Ferran i després vaig estudiar FP2 d’automoció a Móra d’Ebre, després de treballar a un parell de llocs als 24 anys vaig decidir obrir el meu taller i fins ara. He estat en associacions del poble com Els Carronyers de la Muntera, de la qual amb un bon grup d’amics vam ser-ne els fundadors, també a la Comissió de Festes molt de temps. M’agrada participar en les coses que es fan al poble juntament amb la colla. M’encanta viatjar amb la família, sortir a córrer i fer excursions per la muntanya, els cotxes, les motos i el que tingui motor i rodes.

Contacte: jtarrago@corberaebre.cat