INSTAL·LACIÓ DESFIBRIL·LADORS

L’Ajuntament ha instal·lat dos nous desfibril·ladors, un al Camp de Futbol i l’altre a la zona de la Cooperativa Agrícola.

Amb aquests en són vuit els DEA, com també es coneix aquests aparells, que tenim disponibles en espais públics a la nostra població. Dins del desplegament dels desfibril·ladors recodem que els altres es troben instal·lats a la Llar d’Infants, al Casal Municipal, al Mercat, a la consulta del metge, al recinte del Poble Vell i al vehicle de Protecció Oficial de l’Ajuntament.

Aquests aparells permeten actuar amb rapidesa en cas d’aturada cardíaca i mantenir la persona amb vida fins que arribin els serveis mèdics professionals. El consistori valora que amb els 8 aparells el municipi ja estarà totalment cardioprotegit.

2021-11-01T19:10:08+00:00

Ajuntament de Corbera d’Ebre

Plaça Dr. Ferran, s/n
43784 Corbera d'Ebre
Terra Alta (Tarragona)

Telèfon: 977 420 431

Fax: 977 420 204

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. Acceptar