Tauler d’Anuncis i edictes2018-11-27T12:39:51+00:00

Actualment tenim aquests anuncis en exposició

L’Ajuntament de Corbera d’Ebre en sessió plenària de data 22 de novembre de 2018 va aprovar inicialment el document únic de protecció civil municipal (DUPROCIM), el qual es sotmet a informació pública, d’acord amb el que disposa l’art. 4.1 del Decret 155/2014, de 25 de novembre, pel qual s’aprova el contingut mínim per a l’elaboració i l’homologació dels plans de protecció civil municipals i s’estableix el procediment per a la seva tramitació conjunta.

El projecte romandrà a exposició pública pel termini per un termini de trenta dies a comptar des del dia següent al de la publicació d’aquest anunci al BOPT i podrà consultar-se a la web municipal i a les oficines municipals dins dels horaris habituals.


 

Per més informació sobre els anuncis i edictes consulteu l’e-tauler

e-tauler

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. Acceptar